Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα help.gr.

Αυτός ο διαδικτυακός τόπος, είναι ένα προϊόν της εταιρίας e-milles creations, που εδρεύει στον Πειραιά, Μεθάνων 9, 18541, με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104208830, Fax: 2104207851, e-mail: .

Η e-milles creations συγκεντρώνει συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες του site. Η e-milles creations δεν πουλάει ή νοικιάζει πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες της σε τρίτα μέρη. Η e-milles creations μπορεί να μοιράσει στοιχεία επικοινωνίας στους συνεργάτες της ή σε συγκεκριμένους πελάτες που θα τους επιτρέψουν να σας παρέχουν ειδικά οφέλη, προσφορές, ή εκπτώσεις από την e-milles creations ή τους συνεργάτες της.

Η e-milles creations χρησιμοποιεί την πληροφόρηση που παρέχετε για να δημιουργήσει περιεχόμενο, υπηρεσίες και διαφήμιση με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Η e-milles creations μπορεί επίσης να ανιχνεύσει την κίνηση σας μέσα από την ιστοσελίδα help.gr με στόχο να σας ενημερώσει για προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σας.

Η e-milles creations μπορεί να επεξεργαστεί τα στοιχεία αυτά συνολικά ώστε να κατανοήσει καλύτερα τους χρήστες του site μας. Για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργηθούν αναφορές για τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις συλλέγοντας συνολικά στοιχεία αναζητήσεων βασισμένα σε ατομικές αναζητήσεις. Τα συνολικά στοιχεία είναι ανώνυμα δεν περιέχουν καμία πληροφόρηση που να χαρακτηρίζει ένα χρήστη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα help.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του help.gr, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

Η e-milles creations παρέχει στους εγγεγραμμένους χρήστες την επιλογή να μην λαμβάνουν e-mails ή ενημέρωση σχετικά με διάφορες προσφορές ή νέα προϊόντα και υπηρεσίες της e-milles creations, των συνεργατών ή των πελατών της. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε στο μέλλον σχετική ενημέρωση ή αν επιθυμείτε να διαγραφείτε από την λίστα μελών της e-milles creations, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας σημειώνοντας στα σχόλια ότι επιθυμείτε να διαγραφείτε από την λίστα επικοινωνίας της εταιρίας.


Ασφάλεια
Η e-milles creations προστατεύει τα στοιχεία των πελατών της, ασφαλίζοντάς τα με έναν κωδικό καθώς και με servers που προστατεύονται μέσω ενός συστήματος προστασίας από επιθέσεις, που εφαρμόζουν μια μέθοδο κρυπτογράφησης, με σκοπό την προστασία ενάντια σε οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση. Για την ασφαλή μεταφορά των προσωπικών δεδομένων, κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας help.gr, χρησιμοποιείται το σύστημα κρυπτογράφησης SSL (Secure Socket Layer). Η ιστοσελίδα αυτή πιστοποιείται από την εταιρία Comodo Group.

Η e-milles creations διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργιών για την προστασία της εμπιστευτικότητας των Προσωπικών Δεδομένων. Ωστόσο, ασφάλεια σε τέλειο βαθμό δεν υπάρχει σε περιβάλλον Internet, και η e-milles creations δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα help.gr είναι αδιαπέραστη και άτρωτη σε επιθέσεις από hackers.


E-mail
Η e-milles creations δεν νοικιάζει και δεν πουλάει λίστες με διευθύνσεις e-mail. Σε περίπτωση που η e-milles creations επιθυμεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας, θα χρησιμοποιήσει την διεύθυνση e-mail που οι ίδιοι δηλώσατε.
 
 
Client Login
Username
Password
Κωδικός Ασφαλείας
 Please enter the code you see in this image